Продавець Шпон в Україні розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
340 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Виставка InterBuildExpo 2023: нові умови для створення комфортного житла

Виставка InterBuildExpo 2023: нові умови для створення комфортного житла

Відвідали міжнародну торговельну виставку InterBuildExpo, яка тривала 25-27 жовтня в МВЦ (Київ). Упродовж трьох днів у виставкових павільйонах можна було ознайомитися з продукцією українських і міжнародних виробників меблів, текстилю, декору, світла. Також відвідали воркшопи та лекції, які вели дизайнери, декоратори, архітектори, художники – спеціалісти, дотичні до створення комфортного та безпечного житла.

 

Цікаві рішення пропонували виробники:

  • покриттів для підлоги, плит і стільниць;
  • дверей та фурнітури;
  • модульних і сендвіч-панелей;
  • меблів.

 

Також у програмі були стенди з виробами з металу, каменю, фарбами, кераміки. Виставка охопила повний комплекс питань, пов'язаних з облаштуванням житла та прибудинкових територій. Зокрема, увагу приділили таким темам, як енергія та екотехнології, озеленення та ландшафтний дизайн, проектування та будівництво, спеціалізованому програмному забезпеченню.

 

Довідка: InterBuildExpo – міжнародна щорічна торговельна виставка, яку називають однією з найважливіших будівельних подій України. Захід веде історію з 1994-го року. На сьогодні InterBuildExpo охоплює 3 павільйони експозиції зі всіх напрямів будівництва. Виставка пропонує інтерактивні майданчики для презентацій, майстер-класів, демонстрацій продукції та технологій.

Інші новини

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner